Dollár
398,81 Ft
Euró
419,56 Ft
Font
486,90 Ft
Bitcoin
16,870 $

Ilyen, amikor Survivor-Catherine extra-szexi

Fotó: Instagram/Mardoll - Catherine Dederick
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Azt kell mondjuk, nagyon jól áll a divat a fiatal énekesnőnek, aki rövid időn belül két nagy televíziós produkcióban is felhívta magára a figyelmet.

A Survivor előtt sokan nem ismerték Catherine Dedericket, ami hamar változott, gyakorlatilag napokon belük, köszönhetően a műsor magasabb nézettségének. Már csak emiatt is megérte elfogadnia a felkérést, és csatlakoznia a celebek mezőnyéhez.

Soron kívül Követelésekkel teli listát kapott Budapest a taxisoktól és a közművek dolgozóitól

Catherine heteken át volt tagja a Survivor csapatának, de az egyik játékon megpecsételte a sorsát, ami miatt a Holtak Szigetén folytatta tovább. Szerencséjére Gáspár Evelin, a legjobb barátnője is vele tartott, akivel a kezdetek óta támogatták egymást.

A Holtak Szigete ugyan nagyon sokat kivett a sztárból, nem adta fel, és keményen küzdött, egészen a kieséséig. A nézőknek nem volt miért szomorkodniuk, mivel a legutóbbi X-Faktor adásban is feltűnt az énekesnő, és nem is akárhogyan.

A megjelenése sem volt semmi, remek formában lépett a mentorok elé, akiket egyenesen lenyűgözött a rapjével és a színészi játékával. Mindenki kíváncsi arra, hogy hogyan teljesít a folytatásban, de nem kizárt, hogy ott lehet az élő show-ban, hatalmas benne a potenciál.

Lapozó: 1 2