Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

Hihetetlen, amit Tóth Gabi versenyzője csinált (videó)

Nehéz szavakat találni Tóth Gabi versenyzőjére, aki abszolút favoritja a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutató műsornak, és szinte biztosan ott lesz a műsorban.

Fotó: Instagram/Sztárban Sztár
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Balogh Krisztofer erőteljesen hívta fel magára a figyelmet a Sztárban Sztár leszek! Válogatóján, és nemcsak az örülésével, ami szép lassan legendássá vált. Óriási tehetség van benne, és erősen hisz Istenben, hogy segíti az útján.

Tóth Gabi személyében a lehető legjobb Mesterhez került, és nemcsak a hit miatt, ami az énekesnő számára szintén rendkívül fontos. Azonnal megtalálták a közös hangot, és Gabi „fogadott gyermekének” tekinti a versenyzőt. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Megrázó részletek a tragikus hirtelenséggel elhunyt Csontos Karina utolsó perceiről

Krisztofer eddig képtelen volt hibázni, és vasárnap este megint akkora show-t csinált, hogy a nézők is csak keresték a szavakat, nemhogy a Mesterek. Nem kis feladatot kapott, Bangó Margitot kellett előadni, aki szintén egy óriási egyéniség.

Gabi versenyzője erre a produkcióra is sokat készült, mindent beleadott, amit csak lehetett, ráadásul elsőként lépett színpadra, ami mindig nehéz. Végül maximális pontszámot kapott, teljesen megérdemelten.

A Mesterek gyakorlatilag csak jókat mondtak arról, amit abban a pár percben láttak, és Majka is úgy érzi, nemigazán tud hibázni a versenyző. Nemcsak hangban, hanem mozdulatokban is tökéletesen leutánozta Bangót. Abban mindenki egyetértett, hogy Krisztofernek egyenes ágon helye van a döntőben.

Lapozó: 1 2

Lezuhant egy katonai helikopter Kolumbiában, 9 katona életét vesztette

A hadsereg helikoptere eddig ismeretlen okokból lezuhant, a fedélzeten tartózkodó 9 katona pedig életét vesztette.