Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,46 Ft
Euró
389,45 Ft
Font
454,79 Ft
Bitcoin
65,208 $

Két rendőrautót és három másik járművet is összetört egy menekülő sofőr – videó

Igazi akciófilmbe illő jelenetek zajlottak le a Bulgária északkeleti részén fekvő Razgardban: egy 48 éves sofőr nekiment két járőrautónak és három parkoló gépjárműnek is vasárnap délelőtt.

Fotó: Unsplash/Michael Förtsch
Epic

Kornis Vivien

Szerkesztő

A Nova.bg tudósítása szerint a delelőtt fél 11 körül érkezett egy bejelentés a rendőrségre, miszerint egy sofőr furcsán közeledik Razgard városában az autójával. A rendőrök megpróbálták megállítani, de a 48 éves sofőr nem volt hajlandó alávetni magát az intézkedésnek. 

A férfi gyorsítani kezdett és menekülőre fogta, menekülés közben pedig összetört öt másik autót, közöttük két rendőrautót is. Soron kívül Szentkirályinak elege van Karácsonyból: „Közpénzből készpénz lett”

Az egyenruhások erősítést hívtak a sofőr megállításához, ennek érdekében pedig útját állták az ámokfutó járműnek, és sikerült is őrizetbe venniük a férfit.

A lap szerint szervezetében alkohol vagy kábítószer nyomait nem fedezték fel, és egyelőre nem tudták megállapítani, mi motiválta veszélyes és felelőtlen tetteit.

Videón, ahogy pár fiatal két kukányi szemetet önt az óceánba Florida partjainál

A két fiatal végül jelentkezett a rendőrségen, miután a mutatványról készült videó szinte mindenkihez eljutott az interneten.