Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,76 Ft
Euró
390,96 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
61,413 $

Survivor: Bálint rendesen kiosztotta Sabirát

Sabira nem vált a nézők kedvencévé, és Bálint sem kedvelte meg túlzottan, így nem okozhatott meglepetést, hogy összekaptak az utolsó törzsi tanácson, aminek idején eldőlt, ki nyeri meg a Survivor legújabb évadát.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ugyan Sabira meglepő módon továbbjutott a játékban, mint Bálint, nem lehetett ott a döntőben. Nem volt valós esélye erre, mivel Dani egyértelműen jobb volt nála, másrészt Zsófi és Juliska is, akik az utolsó játékban például esélyt sem adtak Rózsának.

Sabira erősen megosztotta a nézőket, ahogyan a táborban élőket is, miközben ő arra koncentrált, hogy mindenkivel jóban legyen. Ez pedig erősen visszás tud lenni, Zsófi többször jelezte neki, hogy nem jó, amit csinál, majd szép lassan kijátszották, és a Holtak Szigetére került. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Közben kijelentette, nem akar többet találkozni Bálinttal és Kabát Petivel, akiken finoman szólva sem kedvelt meg. Az utolsó törzsi tanácson Bálint mellett foglalt helyet, és nem meglepő módon összekaptak egymással, csak úgy repkedtek a szavak ide-oda.

Survivor: Dani a 20 millió ellenére csalódott, vajon ki miatt?

Dani volt a téma, akiről ugyancsak megvolt a véleménye Bálintnak, hazudozónak tartotta, aki végül mégis megnyerte a Survivor-t. Bálint a törzsi tanács ideje alatt sem fogta vissza magát, és elmondta, Dani szerinte sokat hazudott. „Nem kell ezt túlmagyarázni, ki akartuk tenni Danit, mert erős játékos volt, meg taktikus, meg sokat hazudott.”

Lapozó: 1 2