Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,52 Ft
Euró
389,51 Ft
Font
455,43 Ft
Bitcoin
57,122 $

Íme három klub, amely Lewandowskira pályázik

A lengyel több csapat radarján is szerepel, és három lehetséges célállomás között őrlődik.

Robert Lewandowski, a címvédõ Bayern München játékosa ünnepli a Hertha BSC elleni gólját a német labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójának zárómérkõzésén Münchenben 2020. október 4-én. A Bayern München 4-3-ra gyõzött. Mind a négy gólt Lewandowski szerezte. MTI/EPA
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Bayern München támadója, Robert Lewandowski a világ egyik legjobb játékosa, és 2022 lehet az az év, amikor klubot válthat, hiszen a Dortmundtól a német gigászokhoz igazolt.

A lengyel az egyik legjobb helyzetben van az Aranylabda-díj elnyerésére, amit már 2020-ban kétségkívül elérhetett volna, már ha kiosztották volna a díjat. Jelenleg három csapat is arról álmodik, hogy megszerezze a lengyel sztár gólerős játékát. A Bayern München támadójának szerződése 2023-ban jár le, és a német csapat szívesen eladná őt a 2022-es piac során, hogy pénzhez jusson. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Manchester City: Guardiola Cityjének szüksége van egy minőségi játékra, és Lewandowski tökéletesen megfelelne a cél eléréséhez. Egy olyan csatár, akit a katalán edző imád, aki tökéletesen ismeri őt, és tudja, hogy nem csak góllövő, hanem olyan játékos, aki tökéletesen illeszkedne futballjába. A Citynek ráadásul megvan a fizetőképessége, hogy egy jó összeget ajánljon, ami kielégítheti a Bayern igényeit is.

Real Madrid: Néhány órával ezelőtt a fichajes.net arról értesült, hogy a lengyel játékost a fehér klubnak ajánlották volna fel. Igaz, hogy a bajorok sztárja többször is megszólalt már a Madridnál, és idén lehet, hogy meg is szereznék a szolgálatait, de ehhez be kellene illeszkednie egy olyan csapatba, amely nem nélkülözheti Karim Benzemát.

Liverpool: Tekintettel Salah esetleges távozására, akinek a hosszabbításával kapcsolatos spekulációk is sorra érkeznek, Lewandowski lehet a megfelelő, hogy ne veszítsék el a góllövés lehetőségét és a minőséget, amit az egyiptomi nyújt a csapatnak. Bár nagyon különböző játékosokról van szó, mindketten nagyon fontosak támadásban, és Klopp jóváhagyásával is rendelkeznek, aki örömmel fogadná a lengyel érkezését.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.