Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Élőben közvetítette, ahogy megöli a volt feleségét

A kínai bíróság halálra ítélte azt a férfit, aki megölte a volt feleségét, miután az harmadszor már nem volt hajlandó hozzámenni.

Fotó: Unsplash/Zoriana Stakhniv
Külföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A tibeti származású nő kétszer vált el a kínai férfitől, majd a férfi harmadszor is meg akarta kérni, azonban a nő nem volt hajlandó hozzámenni, benzinnel leöntötte az asszonyt, felgyújtotta, miközben a közösségi média követőinek élőben közvetített az eseményeket a konyhájából. A nő két hétig tartó kórházi kezelés után meghalt – írja a Wall Street Journal

A bíróság csütörtökön halálra ítélte a férfit. A állami műsorszolgáltató szerint a nő  családtagjai szerint 2020 márciusa és júniusa között az asszony többször is felhívta a rendőrséget és a Kínai Női Szövetség helyi szervezetét, hogy panaszt tegyen a férje bántalmazása miatt.

A nő testvére most azon igyekszik, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a nők milyen kiszolgáltatott helyzetben vannak a házasságban. 

A második válás után a közös gyerekeiket a férfi felügyeletére bízták, a nők ugyanis az esetek többségében nem kapják meg a felügyeleti jogot ilyen esetben. 

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.