Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

X-Faktor: hihetetlen, de négy igent kapott, majd földre rogyott (videó)

A külföldi versenyző talán még csak nem is sejtette, hogy mi a mentorok valódi véleménye a teljesítményéről, és nem amiatt, mert nem ért angolul.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az X-Faktor válogatója közben a mentorok is elfáradnak, hiszen hosszú órákon át hallgatják a jelentkezőket, akik közül sokan nem tehetségesek, mégis annak gondolják magukat. Ennél már csak az rosszabb, amikor visszaszólnak, és jobbnak hiszik magukat a mentoroknál.

Ez nem egyszer vezetett már kellemetlen pillanatokhoz, és az idei évadban Gáspár Lacit már többen betalálták. A híres énekes egész jól viseli ezeket a kritikákat, mert pontosan tudja, hogy igencsak távol állnak a valóságtól. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Az egyik versenyző Rambo néven érkezett meg a helyszínre, és elég magabiztosnak tűnt. Semmit nem tudott magyarul, és a fő célja az, hogy az Eurovíziós dalfesztiválon szerepeljen, és ehhez az X-Faktor az első lépcsőfok.

Ördög Nóra könnyeivel küszködve beszélt Tóth Andihoz, az év egyik legmeghatóbb pillanata

Nos, ahogy a videóból is hallani fogjátok, egyetlen egy hang sem volt a helyén, és néhol fájdalmas volt hallgatni a 29 éves egyetemi hallgatót, aki minden bizonnyal soha nem lesz híres énekes. Nemigazán esett le neki,hogy az, amit csinál, messze nem éneklés.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.