Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,01 Ft
Euró
390,22 Ft
Font
456,44 Ft
Bitcoin
58,250 $

Mégsem válik szuperhatalommá a Newcastle?

A Newcastle United új tulajdonosa érkeztével mindenki arra számított, hogy a januári átigazolási időszakban hatalmas nevek érkeznek a klubhoz, de úgy tűnik, ez valósul meg.

Fotó: Twitter/Newcastle United FC
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Newcastle új tulajdonosa a Public Investment Fund, vagyis a szaúdi koronaherceg irányítása alatt álló szaúdi befektetési alap kijelentette, hogy szeretné megnyerni 5-10 éven belül az angol bajnokságot, azonban ehhez az kell, hogy top játékosokat igazoljanak. 

Az tény, hogy van miből, ugyanis a királyi család vagyona nagyjából 500 milliárd font, azonban korántsem biztos, hogy annyi pénz fog a rendelkezésükre állni, amennyire szükség lenne.  Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

A Telegraph szerint a Newcastle United januári átigazolási költségvetése mindössze 50 millió font lesz, annak ellenére, hogy a Financial Fair Play szabályai szerint további 140 millió fontra lenne lehetőség.

A szurkolók egyértelműen sokat várnak a jövőben, szeretnék végre sikeresnek látni a klubot, azonban ehhez biztosan idő, és rengeteg munka kell. Micah Richards, a Manchester City korábbi játékosa figyelmeztette őket, hogy fel kell készülniük rá, hogy újra meg kell szerezniük az emberek bizalmát. 

Az Amnesty Internationalnek is vannak kétségei, ugyanis a jogvédők aggályosnak tartják, hogy egy olyan szervezet vásárolta meg a csapatot, amelynek az országában semmibe veszik az emberi jogokat, valamint nem elhanyagolható a tény, hogy a befektetési alap vezetőjét, Mohamed bin Szalmánt, a szaúdi koronaherceget gyanúsítják egy 2018-as gyilkossággal, illetve Dzsamál Hasogdzsi újságíró megölésével. 

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.