Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

DWSW2: így még nem láthattuk Dobó Katát, látnod kell, nagyon-nagy más volt (videó)

Amikor Dobó Kata táncparkettre lép, garantált a szórakozás, és az, hogy valami egészen különlegeset kapunk, és ez eddig az összes élő show-ban így volt.

Fotó: Instagram/Köcse György
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Nem lehet kérdés, hogy Dobó Kata az előző évadban is a favoritok között szerepelt volna, bár most egy még keményebb mezőnyből képes kiemelkedni. Ha megnézzük azt, hogy mely produkciók állnak közelebb a profi szinthez, a színésznő és rendező biztosan ott van.

Kata számára ez nemcsak egy feladat, amit teljesíteni szeretne, hanem egyúttal egy különleges utazás is. Önmagát valósítja meg a produkciók közben, és egyre inkább kiteljesedik a táncparketten, amit különleges látni. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Exatlon-Zsofi combjai nem kicsit beszédesek

Azok, akik túl merevnek gondolták őt, láthatják, hogy tévednek, csupán egy nagyon erős, karakter és határozott nőről van szó. Remek őt látni a mezőnyben, és mindenki abban bízik, hogy eljuthat a döntőig, amire még mindig ott van az esély, de legutóbb majdnem kiestek.

Kiváló partnert kapott, napi szinten több órát gyakorolnak, és valóban 110%-ot pakolnak bele a produkciókba, ez nem is lehet kérdés, ahogyan az sem, hogy minden eddiginél jobban fel fognak készülni a negyedik élő show-ra.

Furcsa belegondolni, hogy már a negyedik élő show-ról beszélünk, rákanyarodván az ötödikre, de valóban gyorsan telnek az események, és rövidesen jönnek a dupla produkciók.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.