Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Villanyoszlopnak csapódott a rendőrök elől menekülve a bedrogozott sofőr

Vádat emeltek egy 25 éves férfival szemben, aki két megyén keresztül menekült bekristályozva a rendőrök elől.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vád szerint a – vezetői engedéllyel nem rendelkező és járművezetéstől eltiltás hatálya alatt álló – férfi tavaly novemberben sükösdi otthonában új pszichoaktív anyagot, un. kristályt fogyasztott – írta az ugyeszseg.hu.

A férfi ilyen állapotban késő este Pécsre vezetett egy osztrák honosságú személygépkocsival. Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A férfit a hajnali órákban ellenőrizni akarták Pécsett, de a rendőr jelzésére nem állt meg, hanem nagy sebességgel az M6-os autópálya felé menekült. Az autópályán Budapest felé haladó elkövetőt öt rendőrautó próbálta megállítani. A férfi végül Bátaszéknél elhagyta az autópályát, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A férfi ezután elfutott a helyszínről, de a rendőrök rövid időn belül elfogták.

A járási ügyészség az ittas vezetés miatt korábban már elítélt vádlottal szemben elzárás és közúti járművezetéstől eltiltás kiszabását szorgalmazza a Szekszárdi Járásbíróságnál.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) rektora és a karok dékánjai sürgős költségvetési támogatást kértek a Kulturális Innovációs Minisztériumtól a 2024-es évre.

Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A Hubble űrteleszkóp régi felvételeinek feldolgozása során több mint ezer, eddig ismeretlen objektumot fedeztek fel a Naprendszerben.