Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,58 Ft
Euró
389,22 Ft
Font
455,10 Ft
Bitcoin
57,763 $

Az iskolában elhunyt kislány sejthette, hogy nem lesz hosszú élete

Abigél, aki a napokban vesztette életét egy móri iskolában labdázás közben, tudhatta, hogy sajnálatos módon nem fog sokáig élni, ugyanis szívelégtelenséggel küzdött.

Fotó: Unsplash/Spikeball (Illusztráció)
Belföld

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A szülők a Blikknek nyilatkoztak, és elmondták, hogy ez évek alatt sok jelet kaptak, hogy Abigél nem lesz sokáig velük, azonban ők erről nem akartak tudomást venni, de a 8 éves lány is sejtette a dolgot. 

A kislánynak veleszületett szívelégtelensége volt, amelyet már magzati korban diagnosztikáltak nála, ezen kívül a szülés sem volt problémamentes.  Soron kívül Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

„Az ő szívbetegsége kontrollált volt. Rendszeresen jártunk vele orvoshoz, minden utasítást betartottunk. Ő azonban egy igazi eleven, örökmozgó gyerek volt, nem igazán akart tudomást venni a betegségéről. Imádott labdázni, és nagyon bántotta, hogy a szíve miatt sok dolgot nem csinálhat. Szerintem lényegtelen, hogy pont labdázás közben érte a halál. Mi senkire nem haragszunk, gondolom addig könyörgött, amíg a kapuba beállították. Mi a feleségemmel úgy gondoljuk, hogy ő bárhol lehetett volna, meghal. Egyszerűen ennyi időre szabatott az ő földi élete. Borzasztó fájdalom ez nekünk, de tudomásul kell vennünk. Így is több szeretet adott, mint a legtöbb ember egész életében“  

– mondta az édesanyja.

A szülők hozzátették, hogy kislányuk nagyon intelligens, szinte felnőtt gondolkodású gyermek volt.

Az olasz maffiával is kapcsolatba kerülhetett a Lánchíd-botrány kulcsfigurája

A volt ügyvéd, Víg Mór egyik cégét kapcsolatba hozták az olasz maffia ’Ndragheta szervezetével.

Mire számíthatunk az idei strandszezonban? Íme a leghasznosabb információk

Jó néhány kültéri medencét már kinyitottak húsvétra, a következő nagyobb medencebeüzemelési hullám azonban a pünkösdi hosszú hétvégén lesz, míg máshol csak június végén lesz nyitás.