Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,20 Ft
Euró
390,23 Ft
Font
456,08 Ft
Bitcoin
57,848 $

Elveszíthetik állásaikat az oltásellenes szerb orvosok

Lehet, hogy már ma beüzemelik azt a telefonszámot, amin fel lehet jelenteni az orvosokat.

Fotó: Unsplash/Ed Us
Külföld

Kornis Vivien

Szerkesztő

Zlatibor Loncar szerb egészségügyi miniszter közölte: ha egy orvos lebeszélni a betegeit a koronavírus elleni védőoltásról, a Szerb Orvosi Kamara közegészség veszélyeztetése miatt eljárást indít ellene – számolt be a Szabad Magyar Szó a Telegrafra hivatkozva.

Ez azt jelenti, hogy azok az orvosok, akik ellen emiatt eljárás indul, akár a munkájukat is elveszíthetik – magyarázta az egészségügyi miniszter.  Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Loncar hozzátette, hogy nagy valószínűséggel már a közeljövőben beüzemelnek egy olyan telefonszámot, melyen fel lehet jelenteni azokat a szakembereket, akik azt tanácsolják, hogy az emberek ne oltassák be magukat.

A politikus arról is beszélt, hogy növekvőben van a koronavírus-fertőzött gyermekek száma is Szerbiában, így szinte már nincs olyan család vagy oktatási intézmény az országban, ahol valamelyik gyermek tesztje ne lenne pozitív.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.