Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,61 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
453,80 Ft
Bitcoin
63,996 $

Ezt soha nem fogják megbocsátani Győzikének

Zoli addig a pontig nagyon jól érezte magát, amíg fel nem kellett ülnie a budapesti óriáskerékre, ahol halálfélelme volt.

Fotó: YouTube/LifeTV
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Számos remek program található Budapesten, Magyarország fővárosában. Felsorolni is nehéz lenne, ráadásul ezek a programok folyamatosan bővülnek, mindig van valami látnivaló.

Az egyik legnagyobb látnivaló az óriáskerék a belváros szívében Pesten, amit sok ezren látogatnak meg. Egy hely, ahonnan szépen belátni Pestet és Budát, egészen különleges élményt nyújt. Soron kívül Orbán Viktor: „Váratlanul betoppanok” (videó)

Nemcsak a külföldiek számára nyújt nagy élményt az óriáskerék, hanem többek között a Magyarországon élőknek is. Győzike szeretett volna valamilyen extra programot Zolinak, aki ezért nem volt túlságosan oda.

Survivor: Sabira szerint Rózsa a legundorítóbb ember a Földön

Már az elején sejteni lehetett, hogy halálfélelme lesz, de arra még Győzike sem számított, hogy ekkora a riadalom a barátjában. Zoli nem mert lenézni, és folyamatosan Győzibe kapaszkodott.

Lapozó: 1 2

Nem is gondolnánk, fejbőrünk mennyi mindent elárul az egészségünkről

Fejbőrünk állapota akár komoly problémákat is jelezhet, de ha odafigyelünk ezekre, időben tenni tudunk azért, hogy mielőbb javulást érjünk el.

Robogósnak csapódott egy autós Pannonhalmán

Újabb és újabb balesetek történnek, most épp Pannonhalmán történt egy robogós incidens, ami miatt mentőket is riasztottak a helyszínre.