Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,440 $

Kiderült, Dallos Bogi miért hívja ennyiszer „szerelmemnek” Puskást Petit

Sok támadást kaptak amiatt, hogy „percenként” hívják egymást „szerelmemnek”, amivel elcsépelté válhat ez a szó, de ők nem így látják.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Dallos Bogi már nem tagja az X-Faktor mentorcsapatának, ami a saját döntése volt. A helyét Csobot Adél, Istenes Bence párja vette át, aki ezzel visszatért, immáron mentorként, és nem versenyzőként, mint egykor, sok esztendővel ezelőtt.

Peti maradt mentor, és még mindig élesen emlékezhet arra, hogyan is szerettek egymásba Bogival a műsor idején. Azóta nagyon sok minden történt velük, immáron férj és feleség. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Sokakat zavar, hogy rengetegszer hívják egymást „szerelmemnek”, ami egyesek szerint nem őszinte vagy elcsépelt. Bogi Friderikusz Sándornak mesélt arról, hogy Petihez hasonlóan miért hívja ennyiszer szerelmének a férjét.

Ahogyan Friderikusz fogalmazott, a szavaknak súlya van. „Én például régen ilyen voltam, mindig figyeltem arra, hogy a megfelelő pillanatokban mondjam csak ki azt a szót.” – mesélte Bogi, ami meglepte Petit, mert erről nem tudott.

Hihetetlen: így néz ki Puskás Peti és Dallos Bogi 50 évvel később (videó)

„Igazából Peti tanított meg engem megfelelő módon kifejezni az érzelmeimet. Tehát ő annyira elhalmozott engem.” – tette hozzá Bogi, aki szerint nincs arról szó, hogy Peti korábban minden barátnőjével ezt csinálta volna.

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.

Harry Kane már 42 gólnál jár 42 meccs alatt a Bayern Münchennél

Hihetetlen, hogy ezzel a mérleggel nem nyert idén bajnokságot a Bayern München, de a Bajnokok Ligájában még mindig versenyben vannak.