Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,247 $

Videóra vették, ahogy Tóth Gabi odamegy Tóth Andihoz és átöleli

A kamerák pont rögzítették a jelenetet, ahogy reklám előtt Tóth Gabi és Tóth Andi átölelték egymást, aminek sok rajongó örülhet.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Tóth Gabi és Tóth Andi között nem mindig volt felhőtlen a viszony. Pár hónappal ezelőtt hosszú napokon át az ő vitájukról szóltak a hírek, ezzel rengeteg hozzászólást generálva a közösségi médiának.

Ez igencsak teret adott a gyűlölködőknek, és voltak, akik az énekesnők halálát kívánták. Abszurd, durva és teljességgel elfogadhatatlan kommentek születtek, amikre nem volt szükség. Soron kívül Keményen szembesítette Vitézy Karácsonyt a budapesti kukahelyzettel

Azóta szerencsére lecsillapodtak a kedélyek, bár nemrég Gabinak ismét kijutott a „jóból”, amikor a pápa érkezése előtt kezdték el támadni, többek között megkérdőjelezve a hitét.

Andi időközben elindult a Dancing with the Stars 2-ben, ami régi álma volt. Az első két adás ideje alatt sokkolta a teljesítményével a nézőket, a mezőnyt és a zsűrit, míg legutóbb meglepően sok kritikát kapott.

Lapozó: 1 2

Már beszélni is lehet Ficóval, de az állapota továbbra is súlyos

Robert Fico szlovák miniszterelnök állapota stabilizálódott a második, hosszadalmas műtét után, ám továbbra is súlyos az állapota.