Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,709 $

Puskás Peti 62, Dallos Bogi 49 évesen: nincsenek szavak (videó)

Puskás Peti é Dallos Bogi nagyon élvezték az Életünk története forgatását Friderikusz Sándorral, aki egészen közelről figyelhette meg a két sztár öregedését.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Elindult az Életünk története legújabb évada, benne Friderikusz Sándorral, aki az első szezonban is műsorvezetőként volt jelen a stúdióban. Dallos Bogi és Puskás Peti nyitották a sort, akik nemrég házasodtak össze, és felvették egymás nevét.

Az öregítési folyamat részeként először 25 évet öregedtek, ami azt jelentette, hogy Peti 62, addig Bogi 49 évesen tért vissza, hiszen jelentősebb közöttük a korkülönbség, de ez a szerelmükre nincs hatással Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

Soha ezelőtt nem élhettek át hasonlót, és a nézők is nagyon kíváncsiak voltak, milyen idősebb emberként a két énekes. A maszkmesterek ezúttal is kiváló munkát végeztek, abszolúte le voltak lenyűgözve Bogiék.

Valami történt a pulzusunkkal Megan Fox új szelfije láttán

Amilkor először meglátták magukat, nem is hittek a szemeiknek. Petinek is egészen elképesztő élmény volt így látni Bogit. „De ez tényleg nagyon megható szerelmem.” – mondta Peti.

Lapozó: 1 2

Ismét az MNB nevében próbálkoznak a csalók

A telefonszámokat klónozva aztán az MNB ügyintézőinek adják ki magukat, hogy ily módon húzzák csőbe a gyanútlan áldozatokat.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.