Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,777 $

DWS2: Árpa Attila óriási show-t csinált, Jack Sparrow szerepébe bújt (videó)

Árpa Attila tipikusan az a karakter, akire mindig kíváncsiak a nézők, és valószínűleg még sokáig versenyben lesz.

Fotó: Instagram/Köcse-Stana Alexandra
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Árpa a mezőny egyik legnagyobb meglepetése, és nemcsak a neve miatt, független attól, hogy nagyon váratlan volt a bejelentés. A teljesítménye is jobb, mint azt gondoltuk volna, és Attila valóban mindent belead.

Különleges élményben volt része Gáspár Beának, Tóth Gabi férje is ott volt Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Egy nagyon maximalista táncos mellett dolgozhat, aki 110%-ot képes kihozni belőle, amit már nem egyszer láthattunk. Két igazán erős egyéniség, akik azonban jól megférnek egymás mellett.

A tisztelet is adott, a nagy munkabírás, és az állandó motiváció, ami csak egyre nagyobb a sikeres produkciók után. A közönség is nagyon kedveli őket, a híres színész és rendező tőlük is sok dicséretet kap.

A legutóbbi este abból a szempontból mindenképpen kézenfekvő volt, hogy Hollywood csillaga alatt léphettek színpadra. Emiatt még inkább kíváncsiak voltunk arra, hogy mit nyújtanak a táncparketten.

Az adás végén lépett parkettre, és abszolúte elvitte a show-t, a legnagyobb produkció volt az övé, már csak a belépője miatt is. Attila Jack Sparrow szerepébe bújva nyűgözte le a közönséget, a zsűrit, és mindenkit, aki csak látta a produkciót.

Ennyivel drágább jelenleg az üzemanyag Magyarországon a régiós átlagnál

Még mindig szemmel látható a különbség.

Az Arsenal újabb nyomás alá helyezheti a Manchester Cityt, élőben adja a tv

Az Arsenal és a Manchester City is pályára lép szombaton az angol bajnokságban, és lehetséges, a Liverpoolnak már nincs reális esélye a címre.