Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,12 Ft
Euró
388,15 Ft
Font
452,77 Ft
Bitcoin
63,687 $

A PSG igazgatója szerint a Real Madrid szabadügynökként repülne rá Mbappéra

Mbappé mizériája még egyáltalán nem ért véget, Leonardo pedig, a PSG igazgatója egyre frusztráltabb a Real Madrid miatt, akik nem igazán rejtik véka alá szándékukat: Mbappét akarják.

Fotó: Unsplash/Ferdinand Stohr
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

Leonardo, a PSG igazgatója a Festival dello Sportnak azt nyilatkozta, „Madridból tagadnak, de szerintem a Real Madrid már régóta dolgozik azon, hogy szabadügynökként megvegye Mbappét. Két éve nyilvánosan beszélnek Mbappéról. Ezt meg kell büntetni”.

A PSG igazgatója aztán összehasonlította Mbappé szerződési helyzetét Donnarumma szabadügynökként való szerződtetésével: „Június előtt soha nem vettük fel a kapcsolatot Donnarummával. Akkor kezdtünk tárgyalásokat Gianluigi szerződtetéséről, amikor már hivatalosan is szabadügynök volt, a Milan igazgatója, Maldini bejelentése után”. Soron kívül Kim Dzsongun iránti hűségesküre kötelezték az észak-koreai lakosságot

Leonardo, a Festival dello Sportnak azt is elmondta, az az elképzelésük, hogy meghosszabbítják Kylian Mbappé szerződését, elmondása szerint ugyanis semmi sem változott a terveikben. Leonardo szerint Kylian egy ékszer, hihetetlenül tökéletes a PSG számára, és soha nem is tervezték a PSG jövőjét Mbappé nélkül.

Dobrev Klára Magyar Péter pártjának budapesti indulásáról: én ezért nagyon mérges vagyok

Elmondása szerint a Tisza Párt sikeres ellenzéki polgármesterekre indul rá, és veszélyezteti, hogy a Fidesztől polgármesteri pozíciókat nyerjenek el.