Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,058 $

Olaszországból dobhatnak mentőövet Sergio Agüero számára

Amióta Sergio ’Kun’ Agüero eligazolt a Manchester Citytől, azóta a futballkarrierje egészen rémálomszerű fordulatot vett.

...svg content...Fotó: Twitter/Barca Universal
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Kezdve azzal, hogy a legfőbb ok és érv, ami miatt az FC Barcelonát választotta, az kiváló barátja, Lionel Messi volt. Agüero még csak be se lett regisztrálva, amikor bejelentették: Lionel Messi távozik, nem fognak tudni együtt játszani klubszinten.

Ezt követően Sergio Agüero még meg is sérült és még mindig nem tudta megtenni hivatalos bemutatkozását a klubnál. Ez természetesen Ronald Koeman számára is komoly fejfájás, ugyanis meglehetősen szűkösek a támadóopcióik. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

A Manchester City klublegendája kapcsán tehát nem meglepő, hogy az elmúlt idők során azért fel-felröppentek hírek, hogy esetleg már távozna Spanyolországból. A Fichajes szerint pedig már meg is van a klub, amely szívesen látná.

A Serie A 2020/21-es bajnoka, az Internazionale ugyanis le szeretné igazolni a veterán argentin csatárt. Ezen értesülés azért is érdekes, mert ugyan Romelu Lukaku távozott az olaszoktól, Edin Dzeko és Joaquin Correa személyében bővültek az opcióik.

A Fichajes találgatása szerint abban az esetben nyílhat meg Agüero előtt az Interhez való igazolás, ha Lautaro Martínez és/vagy Alexis Sánchez távoznak, mert akkor nem árthat bővíteni az opciókat ezen a fronton sem.

Magyar Péter elárulta, miért nem mutatták meg a teljes tömeget szombatról

Magyar Péter elmondása szerint nem kaptak engedélyt, így a drónt nem használhatták, viszont a 100 ezres tömegről nem volt szó.

Nagyon megy az Arsenalnak, ezekkel a gólokkal nyertek a Southampton ellen (videó)

Míg a Manchester United hosszú évek óta keresi a megfelelő edzőt Sir Alex Ferguson helyére, addig az Arsenal egyértelműen rátalált Arsene Wenger méltó utódjára.