Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
61,993 $

„Reméltem, hogy Messi egy kicsit játszik nekünk ingyen is”

Joan Laporta, az FC Barcelona elnöke a RAC1-nek adott interjújában tért ki a Lionel Messi körüli zavaros helyzetre.

...svg content...Fotó: Twitter/Paris Saint-Germain
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

Nyáron került pont az elmúlt évek egyik legdrámaibb futballtörténetére, Lionel Messi két évtizedet követően elhagyta az FC Barcelona csapatát és áttette a székhelyét a francia fővárosba, a Paris Saint-Germain csapatához.

A hivatalos magyarázat szerint a gránátvörös-kékek a LaLiga pénzügyi szabályai miatt nem tudták Lionel Messit megtartani, Javier Tebas ligaelnök azonban állítja, hogy a Barcelona tudott volna lehetőséget találni a hosszabbításra. Soron kívül Videóra vettek egy kényszerleszállás közben kigyulladt Airbus utasszállító gépet

Laporta a RAC1-nek adott interjújában tért ki erre a nem túl szerencsés helyzetre és mint fogalmazott, egyszerűen nem tud haragudni amiatt Messire, hogy ebben a szituációban úgy döntött, hogy inkább továbbáll.

„Tudom, hogy nagyon szeretett volna maradni, de nagy volt rajta a nyomás a felé megtett ajánlat miatt is. Minden arra utal, hogy már korábban is kapott ajánlatot a PSG-től. Mindenki tudta, hogy ez egy erős ajánlat, hogy Messi nagyon kedvező ajánlatot kapott” – idézte a Goal.com.

„Meg vagyok arról is győződve, hogy minden tőlem telhetőt megteszem a klubért. Igen, reméltem, hogy Messi egy kicsit játszik nekünk ingyen is. Szerintem a liga is elfogadta volna ezt, de egyszerűen nem kérhetünk egy ilyen szintű játékost erre”

Lionel Messi végül távozott, az FC Barcelona pedig továbbra is küszködik azzal, hogyan alakuljon ki a Messi utáni élet. Ronald Koeman állása ebből kifolyólag veszélyben is van, de sokat nehezítik a sérülések is a katalán klub sorsát.

Donald Trump visszatért arra a helyszínre, ahol meglőtték

Donald Trump most visszatért arra a helyszínre, ahol pár hónapja egy merénylő meg akarta ölni.

Ezzel a góllal nyertek Szoboszlaiék, necces volt

Szoboszlai Dominik csapatára egy nehezebb mérkőzés várt a még mindig nyeretlen Crystal Palace ellen, de mint mindig, most is a 3 pont megszerzése volt a legfontosabb.

A várható maximum hőmérsékletek vasárnap Magyarországon

Összességében nem vár ránk egy túlzottan hideg vasárnap, ugyanakkor napozni sem fogunk túl sokat, néhol esni is fog az eső.