Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,59 Ft
Euró
391,04 Ft
Font
458,00 Ft
Bitcoin
62,935 $

Drámai bejelentés az MLSZ-től, fontos játékos hagyja ki a Vb-selejtezőket

A Magyar Labdarúgó Szövetség a hivatalos Twitter-oldalán közölte a rossz hírt, hogy sérülés miatt távoznia kellett a nyári Európa-bajnokság egyik hősének.

Fotó: A magyar csapat a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Magyarország - Portugália mérkőzésen a Puskás Arénában 2021. június 15-én. Balról jobbra: Botka Endre, Sallai Roland, Nagy Ádám, Lovrencsics Gergő, Fiola Attila, Kleinheisler László, Schäfer András, Szalai Attila, Willi Orbán, Gulácsi Péter és Szalai Ádám. MTI/Szigetváry Zsolt
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Az MLSZ bejelentése szerint ugyanis Fiola Attila korábbi sérülése miatt sajnos nem gyógyult olyan mértékben, hogy bevethető legyen.

A MOL Fehérvár FC játékosa ezért már biztos, hogy ki kényszerül hagyni az Albánia és az Anglia elleni világbajnoki selejtező mérkőzéseket is.

Az MLSZ megerősítette, hogy a Franciaország elleni gólt szerző Fiola a mai nappal elhagyta a telki edzőtábort és folytatja a felépülését.

Ezzel újabb érzékeny veszteség érte a magyar válogatottat, amelynek komoly teljesítményt kell letennie az asztalra, ha életben akarja tartani a VB-reményeket