Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,84 Ft
Euró
388,82 Ft
Font
452,43 Ft
Bitcoin
63,790 $

Így formálja, kerekíti telihold fenekét Exatlon-Zsófi

Farkas Zsófi számára teljesen mindegy, milyen évszakot írunk, a fittség számára teljesen természetes.

Fotó: Instagram/Farkas Zsófia
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Manapság sokkal inkább trend edzeni, minthogy ezt igazi egészségtudatosságnak nevezzük. Ugyanakkor, ha a szelfizkedések és a tükrökkel szemben készített fotók mellett még keményen is edzünk, akkor teljesen mindegy, mindezt minek nevezzük.

A sportolásnak olyan életformának kellene lennie, mint a levegővételnek, de sajnálatos módon nem. Még mindig rengeteg az elhízott ember, akik fel sem fogják, hogy ezzel a saját életüket rövidítik meg. Soron kívül Rendkívüli sajtótájékoztatón tesz bejelentést Nagy Márton az üzemanyagárakról

Az egyik legnagyobb emberi gyengeség, amikor nem (!) egy betegség, vagy egy baleset miatt híztunk meg, mégsem vagyunk képesek tenni azért, hogy az életünk jobb utat vegyen.

Ebben segítenek a személyi edzők, mint például az Exatlon Hungary harmadik évadának korábbi versenyzője, Zsófi, akit imádnak a vendégei, és sok újdonságot mutat nekik az órák alatt.

Majoros Hajni üzenete Majkának: „Soha ne engedj el!”

Maximálisan hiteles, külsőre is, mint azt láthatjuk a képein. Páratlan a fenékformája, és ez olyasvalami, aminek szintén nagy figyelmet fordít. „Gyakran látni az edzőtermekben, hogy túlsúllyal küszködők a futópadot választják kardió edzés gyanánt, így szükségét éreztem egy elliptikus tréner mellett kampányoló posztnak.” – írta a posztjában.

Lapozó: 1 2

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.