18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,73 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,08 Ft
Bitcoin
62,691 $

Emberöléssel fenyegette és folyamatosan terrorban tartotta szüleit egy Heves megyei férfi

Hosszabb időn át tartó családon belüli erőszak miatt emelt vádat az Egri Járási Ügyészség egy nyugat-bükki járási székhelyen élő büntetett előéletű férfival szemben, aki egyéb bűncselekményeket is elkövetett tavaly a településen.

Twenty20
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A vádlott közösen élt szüleivel egy vidéki házban, melynek egy különálló szobáját lakta. A szoros rokoni kötelék ellenére már évek óta rossz volt a viszony közöttük, ami 2020 tavaszára oda vezetett, hogy a terhelt rendszeresen zaklatta, sőt bántalmazta felmenőit – írta az ugyeszseg.hu.

A 33 éves férfi nem csak megöléssel fenyegette és trágár szavakkal szidalmazta mindkettőjüket, de az is előfordult, hogy erőszakra vetemedett velük szemben. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

Az apját több ízben megütötte és megrúgta, az édesanyját pedig lökdöste, vagy ököllel, illetve karóval ütlegelte. Hozzátartozói ezért tavaly áprilisban ideiglenesen elhagyták a közös lakást, amit a vádlott arra használt ki, hogy a lakrészükbe jogtalanul behatolva onnan elvigyen és ismeretlen személyeknek eladjon jó pár berendezési tárgyat, többek között a rádiót, a centrifugát, a konyhai gázpalackot és még az étkészletet is.

A bűncselekmények sora a sértettek hazatérte után sem szakadt meg, az összeférhetetlen elkövető tavaly április végén a testvérét és annak feleségét támadta meg az utcán, majd májusban és júniusban idegeneket fenyegetett megöléssel a város különböző pontjain.

A szülők feljelentése nyomán megindult eljáráshoz köthetően az Egri Járásbíróság 2020 őszén távoltartást rendelt el a vádlottal szemben, melynek keretében arra kötelezte őt, hogy hagyja el a szülői házat és tartózkodjon attól, hogy az anyjával bármilyen módon érintkezésbe lépjen.

A rendőrségi nyomozás során beszerzett bizonyítékok alapján az Egri Járási Ügyészség most többrendbeli kapcsolati erőszak bűntettével és zaklatás vétségével, ezen túlmenően lopás vétségével, valamint garázdaság vétségével vádolja az elkövetőt, akivel szemben a vádiratában arra tett mértékes indítványt, hogy a büntető bíróság ítélje őt két év börtönbüntetésre és ugyan ennyi időre tiltsa el a közügyek gyakorlásától.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.