Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,96 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
61,002 $

Már forog az új Feláldozhatók, Stallone képeket is közölt

Úgy tűnik, továbbra is remek a hangulat Stallone forgatásain, és már sokan várják az új epizódot, amiben a jelek szerint Sly régi verdája újra feltűnik.

Fotó: Twitter/Sylvester Stallone
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy nap hatalmas űrt fog maga mögött hagyni Sylvester Stallone, aki az egyik legszimpatikusabb karaktere a filmvilágnak. Karrierje már a 70-es évek előtt kezdetét vette, és akkoriban még totálisan más volt a világunk.

Össze sem lehet hasonlítani a mostanival, de egyvalami állandó, méghozzá Stallone népszerűsége, aki soha nem esett ki a pikszisből, rengeteg felkérést kap, és ideje korán rendezőként is letette a névjegyét. Soron kívül Országszerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása is kedden

Idén júliusban lett 75 éves, ám szenzációsan tartja magát, messze a kora felett teljesít, erőnlétileg inkább lehet 60 év körüli, vagy még kevesebb. Ha ilyen lassan öregszik, akkor még 80 évesen is képes lesz akciófilmekben szerepelni.

Britney Spears a harisnyáját húzogatva táncol a kamera előtt (videó)

Kissé hihetetlen, hogy az a sztár, akin felnőttünk, lassan 80 éves lesz, nagyon nehéz elhinni, de az idő kegyetlenül telik. New York egyik leghíresebb sztárja nem áll le a forgatásokkal, újabb és újabb akciófilmeket készít.

Lapozó: 1 2

Nagy Márton az üzemanyagár-csökkenésről: megértette mindenki, mit szeretne a kormány

A nemzetgazdasági miniszter szerint nagyon közel vagyunk ahhoz, hogy az üzemanyagárak visszakerüljenek a referenciaszinthez. Egyúttal megfontolandónak tartja, hogy a régiós átlagár helyett csak a szomszédos országokat vegyék alapul.