Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,68 Ft
Euró
388,62 Ft
Font
453,22 Ft
Bitcoin
63,590 $

Október közepén érkezik a Pixel 6 és Pixel 6 Pro

A Google hivatalosan is bejelentette, hogy a Pixel Fall Launch esemény keretében hullhat le a lepel az újgenerációs okostelefonokról.

Google
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Minden jel arra utal, hogy kizárólag mobiltelefonokat fognak bemutatni azon az online rendezvényen, ami október 19-én, kedden lesz esedékes.

A magyar idő szerint este hét órakor rajtoló livestream keretein belül a Pixel 6 és Pixel 6 Pro okoseszközök dizájnját és funkcióit fedhetik fel, melyek révén bemutatkozhat a Google első saját fejlesztésű chipje is. Soron kívül Szerdától ismét olcsóbb lesz az üzemanyag

Kiderülhet, mennyire voltak igazak az eddigi szivárogtatások, illetve megtudhatjuk azt is, miként szuperál a régóta belengetett, első körben a Samsung által kölcsönzött Tensor lapkakészlet élesben.

A Pixel 6 korszerű dizájnt kaphat és a kamerák is sokkal erősebbek és precízebbek lesznek, mint a korábbi készülékekben. Minden bizonnyal Európa néhány országában lesz csupán kapható az okostelefon, melynek árazása és indulási dátuma még kérdéses, ezért érdemes figyelemmel követni az októberi eventet.