Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,079 $

Beárazták a fiatal tehetséget, akit a Juventus, a Liverpool és a Chelsea is szeretne

Minden csapathoz jól jön egy fiatal és tehetséges középpályás, jelen esetben a Juventusnak lenne nagyobb szüksége rá.

...svg content...A francia Aurélien Tchouameni (j) és a holland Calvin Stengs (b) a férfi labdarúgó U21-es Európa-bajnokság negyeddöntõjében játszott Hollandia-Franciaország mérkõzésen a Bozsik Arénában 2021. május 31-én. MTI/Kovács Tamás
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Chelsea, a Liverpool és a Juventus is kacérkodik a gondolattal, hogy leigazolják az AS Monaco 21 éves középpályását, Aurélien Tchouamenit.

Habár pénzügyi tekintetben a két Premier League csapatnak lehet nagyobb esélye a fiatal franciára, a leginkább hármójuk közül mégis a Juventus szeretné leigazolni. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Manuel Locatelli személyében már érkezett erősítés a középpályára a nyáron, Weston McKennie és Aaron Ramsey távozása azonban ott lóg a levegőben.

Amennyiben ragaszkodnak Tchouameni szerződtetését, mélyen a zsebükbe kell nyúlni, a Caicomercato értesülései szerint ugyanis 40 millió eurót szeretne érte látni a Monaco.

A Juventus jelenlegi pénzügyi helyzetében ez meglehetősen nagy összeg, ugyanis minden olasz klubot rendkívül érzékenyen érintett a koronavírus-járvány okozta válság.

Ebben a tekintetben vesztes pozícióból indulnak, Massimilliano Allegri viszont mindenképpen szeretne egy középpályást, pont egy olyan profilban, mint amilyen Tchouameni.