Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,079 $

Beelőzné riválisait a Liverpool a tehetséges középpályásért folytatott versenyben

Az elmúlt két szezon során nem sok erősítés történt a Liverpool háza táján, ám ezen már télen változtatna a klub.

...svg content...Aaron Wan-Bissaka, a Manchester United (b) és Yves Bissouma, a Brighton & Hove Albion játékosa az angol labdarúgó-bajnokság 2020. június 30-i mérkõzésen Brightonban. MTI/EPA/GETTY/Mike Hewitt
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A TribalFootball beszámolója szerint ugyanis a Premier League 2019/20-as bajnokai tárgyalásban vannak a Brightonnal, hogy leigazolják a Mali válogatott középpályásukat, Yves Bissoumát.

Bissouma már ezen a nyáron is a Liverpool radarján volt, akkor azonban nem sikerült megállapodásra jutni a Brighton vezetőségével a sajtó tudomása szerint. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Jürgen Klopp személyesen nagy rajongója Bissouma játékának, azonban a Liverpoolnak ehhez 40 millió euró körüli összeget kell letennie, hogy mozdítható legyen.

Ráadásul a verseny is nagy a hatosként és nyolcasként is bevethető játékosért, ugyanis a Manchester United, az Arsenal és a Tottenham is szeretné őt magához csábítani.

A Liverpool ezért gyorsan lezárná a kérdést azzal, hogy már a télen megállapodik a játékossal, ezzel pedig megerősítenék az egyébként sem gyenge középpályájukat.

Ekrem Konur török újságíró szerint pedig bár a Pool nyáron még nem volt hajlandó kifizetni a Brighton által kért összeget, erre most télen sor kerülhet, hogy beelőzzék a riválisokat.

Videón a Vinicius Junior hatalmas gólja a Real Madrid meccséről

Rendesen elsült V. Junior lába a Villarreal elleni spanyol bajnokin, amiből a forduló gólja is lehet, és egyúttal nagyon fontos is volt.