Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Orbán Viktor első posztja a Facebook visszatérését követően

Nem sokkal azután, hogy a Facebook visszatért a hosszú leállását követően, Magyarország miniszterelnöke is posztolt a hivatalos oldalán.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Sokan szimplán pánikba estek, amikor a Facebook és többek között az Instagram is ideiglenesen eltűnt. Először mindenki azt gondolta, ez csak egy rövidebb leállás lesz, de nem lett igazuk.

A Facebook is órákon át volt elérhetetlen, amiért elnézést kért a vállalat, és igyekezett minél hamarabb megoldani a kérdést. Rengeteg szakember dolgozhatott a súlyos problémán, és végül sikerült helyreállítaniuk a rendszert.

Nem ez volt az első hasonló eset a Facebook történetében, és talán nem is az utolsó, mert egy ekkora hálózat üzemeltetésében mindig lehetnek hibák, vagy olyan buktatók, amiket nem láthat előre az ember.

A Facebook hivatalos közleményt adott ki a történtek kapcsán, így kiderülhetett, hogy mi volta pontos hiba. Nem sokkal azután, hogy a világ leghíresebb és legnagyobb közösségi platformja életre kelt, Orbán Viktor is posztolt.-

„Hahó, facebookosok! Újra itt. Az állatokra nem csak az állatok világnapján kell figyelni. Vigyázzunk rájuk!” – írta Magyarország miniszterelnöke Alfi társáságában, aki szintén nagyon fontos számára. A poszt az állatok világnapja kapcsán született meg, hangsúlyozván, hogy vigyázzunk rájuk.

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.