Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,654 $

Lesújtó történetet osztottak meg a mentősök

Az Országos Mentőszolgálat olyan történetet osztott meg, amitől némileg csökkenhet az emberiségbe vetett reményünk.

...svg content...Fotó: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Belföld
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A hivatalos Facebook-oldaluk közlése szerint több sofőr is bejelentette a Veszprémi Mentésirányításra hétvégén, hogy Hajmáskéren, a benzinkúttal körülbelül 200 méterre egy feltehetően eszméletlen alak fekszik az út szélén.

A mentésirányítók megkérték a bejelentőket, hogy álljanak félre és vizsgálják meg a feltételezett bajbajutottat, ám erre egyikük sem volt hajlandó. A mentősök kérésére kiábrándító és csalódást keltő kifogások érkeztek.

„Nem tudok megállni, mert jönnek mögöttem”, „Én miért mennék oda? Örüljenek neki, hogy szóltam!” – hangzott el a sofőrök szájából a mindenféle empátiát és bajtársiasságot nélkülöző válaszok.

Szlávik elmondta, miért vegyük fel az influenza és a COVID elleni oltást

Az egyik mentős a SzívCity applikáción keresztül a környékbeli segítségnyújtóknak riasztást adott le, miközben azonnal elindult a helyszínre a segítség. Az esetkocsi néhány percen belül a helyszínen volt, amikor kiderült, hogy nincs akkora baj.

A bejelentők ugyanis egy fóliába tekert dróthálót néztek rosszul levő embernek az út szélén, ami mindössze csak hasonlított egy emberi alakra. Ez nyilván az életmentőknek megkönnyebbülés volt, ennek ellenére mindenki szívesen kihagyta volna ezt a napot.

Deutsch Tamás szerint a Tisza Párt az új DK, Magyar pedig Péter a következő Gyurcsány

Deutsch Tamás azon a véleményen van, hogy a Tisza Párt lett az új DK, és Gyurcsány Ferenc sem tűnt el, mert valójában Magyar Péterré változott.

Tragédia a Kanári-szigeteknél: kilenc halott és közel ötven eltűnt személy

Elsüllyedt egy migránsokat szállító hajó pénteken éjszaka a Kanári-szigetekhez tartozó El Hierro közelében, amely tragédiában legalább kilenc ember vesztette életét, és további 48 személy eltűnt.

Jön Szoboszlai következő nagy meccse, élőben adja a tv

Szoboszlai Dominik mérkőzését is élőben adja a televízió, ami a Manchester City újabb pontvesztése miatt különösen fontos lehet.