Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,61 Ft
Euró
401,49 Ft
Font
479,63 Ft
Bitcoin
62,014 $

Dárdai szerint megint alapvető hibák miatt kaptak: „Nem fejezhetjük le így magunkat”

Dárdai Pál csapata, a Hertha Berlin ismét vereséget szenvedett a Bundesligában, ezúttal a Freiburg ellenfeleként.

...svg content...Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetõedzõje csapatának a Greuther Fürth ellen a német elsõ osztályú labdarúgó-bajnokságban játszott 2021. szeptember 17-i mérkõzésén Berlinben. MTI/AP/Michael Sohn
Sport
Author image

Nagy Noel

Szerkesztő

A Hertha egészen pocsék szezonkezdeten van túl, amely miatt kifejezetten veszélybe sodródott a magyar edző állása. A sajtóban már többen arról beszélnek, hogy akár mérkőzéseken belül meneszthetik Dárdait.

Nemrégiben egy hatgólost pofont kaptak a három magyar játékossal felsorakozó RB Leipzig ellen, ám a mostani fordulóban sem tudtak javítani. Két gólos vereséget szenvedtek a Freiburg ellen, ráadásul meglehetősen frusztráló gólokkal. Soron kívül Fotókon Magyar Péter tüntetése Óbudáról, a közmédia épülete előtt

Dárdai csapata már 20 gólt kapott ebben a szezonban, amelynél többet egyetlen csapat sem kapott idén. A magyar menedzser ráadásul úgy véli, legalább 7-8 gól ebből alapvető hibákból született, amelyek elkerülhetőek lettek volna.

„Hat gólt kaptunk múlt héten a Lipcse ellen, így úgy gondolom, senkinek sem túl magas az önbizalma. Ettől függetlenül nem kellene két gólt kapnunk szögletből, ilyet nem csinálhatunk. Ez megint két alapvető hiba volt, így nem fejezhetjük le magunkat”.

idézte a Kicker.

Fredi Bobic, a Hertha sportigazgatója egyébként jelezte, hogy kiáll Dárdai Pál mellett és bár valóban frusztráló volt ez a vereség is, azt látta, hogy sok játékos küzdött. Mint fogalmazott, Dárdait nagyszerű edzőnek tartja, ezért kitart mellette.

Visszautasítja a gyalázkodást, a fenyegetést a közmédia Magyar Péter beszéde után

Az MTVA hivatalos közleményben tagadta Magyar Péter állításait.