Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,94 Ft
Euró
389,41 Ft
Font
455,06 Ft
Bitcoin
59,250 $

DWS2: Nagy Réka bődületesen szexin táncolt, Ördög Nóri szerint kissé izzadságszagú volt a produkció

Hegyes Berci táncpartnere a második adás ideje alatt sem tudta lenyűgözni a zsűrit, de a közönség továbbjuttatta őket.

Fotó: Instagram/Nagy Réka
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Berci egy teljesen más helyzetben találta magát, független attól, hogy Réka is egy csodálatos szépség. Tavaly Gelencsér Timivel nagyon magabiztosan nyerték meg a versenyt, erre most lényegesen kevesebb esélye lehet a táncosnak.

Ördög Nóra reagált a sok kritikára, amit az első adásban kapott Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ez már csak Tóth Andi hatalmas teljesítménye miatt is igaz lehet, aki a nemzetközi szériákat tekintve is kimagaslóan táncol. Demcsák Zsuzsa nem véletlenül mondta azt, hogy a fiatal énekesnő befoghatatlan, ő lesz a nyertes, és már most versenytáncos szinten mozog.

Nagy Réka láthatóan ugyancsak mindent megtesz azért, hogy kimagasló szinten táncoljon. A testi adottságai kivételesek, sokkolóan szexi a táncparketten, és egy végtelenül szimpatikus karakter.

Legutóbb sokkal szexibbre vette a figurát, és nem izgult, de megint sorra jöttek a kritikák. A zsűri hiányolt bizonyos elemeket, Bereczky egyenesen csalódott, mert nem ezt várta az előzetes alapján.

Lapozó: 1 2