Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,07 Ft
Euró
388,91 Ft
Font
452,31 Ft
Bitcoin
63,645 $

Pénztárcabarát okostelefonnal rukkolt elő a Xiaomi leányvállalata

A Poco M3 Pro 5G készüléket még májusban jelentették be, azóta viszont nem sokat hallhattunk róla.

Poco
Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A GSM Arena portál információi szerint a Poco M4 Pro 5G hamarosan felkerülhet a boltok polcaira, ugyanis átesett az első kötelező hitelesítésen, melynek köszönhetően nemsokára Európába is eljuthat.

Az elődjével szemben az új pénztárcabarát mobiltelefon 33 W-os gyorstöltési funkciót is kapott, melynek hála pillanatok alatt telepumpálhatjuk energiával a kompakt Pocónkat, ami jelentős újításnak számít a 18 W-hoz képest. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A szivárogtatások alapján elképzelhető, hogy MediaTek lapkakészlettel szerelhetik fel a mobilt, azt viszont egyelőre nem tudni, pontosan milyen árcédulával láthatják el a közeljövőben a Xiaomi termékét.

Érdemes lesz továbbra is figyelemmel követnünk az új Pocót övező híreket, hiszen könnyen lehet, nemsokára végleg lehullhat a lepel az okoseszközről, ami szakértők szerint az alsó-középkategória trónjának egyik nem várt várományosaként kerülhet a felhasználók kezébe.

Magyar Péter vezetésével ott lesz a Tisza Párt a fővárosi önkormányzati választáson

Nincs több kérdés, a Tisza Párt időben leadta 12 fős fővárosi listáját a Nemzeti Választási Irodánál, így Magyar Péter vezetésével ott lesznek a fővárosi önkormányzati választáson.

400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

A kínai elnök kétnapos budapesti programja során Orbán Viktor miniszterelnökkel és Sulyok Tamás köztársasági elnökkel fog tárgyalni, miközben már most hatalmas biztonsági előkészületek zajlanak a küldöttség fogadására.