Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,881 $

DWS2: Te jó ég, mennyire szexi volt Dobó Kata, látnod kell (videó)

A Dancing with the Stars második évadának legutóbbi élő show-jának egyik legszexibb produkcióját nyújtotta a híres színésznő és rendező.

...svg content...Fotó: Instagram/Köcse György
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ha valakire, Dobó Katára biztosan szüksége a Dancing with the Stars új évadának, nemcsak a nagy neve miatt. Szenzációs formája van, és egy olyan karakter, aki megmutatja, hogy sokkal lazább, mint azt a többség gondolja.

Videón Demcsák Zsuzsa szexi tánca a DWS2-ben, de nem kapott túl sok pontot! Jogos? Soron kívül Eltűnt 13 éves lány megtalálása érdekében kéri a lakosság segítségét a rendőrség

Az első adás ideje alatt magának is magasra tette a lécet, és nem véletlenül nézték meg többször is a produkciót a nézők a TV2play oldalán. Ezen a szombaton is szintet kellett lépnie a párosnak, ráadásul egy latin esten.

Kata még többet adott bele a gyakorlásba, és igyekezett hozni a salsát, ami nem éppen egy könnyű műfaj, főleg egy kezdőnek. A színésznő jó úton halad afelé, hogy megmutassa a másik oldalát, amit a zsűri meg is dicsért.

Lapozó: 1 2

Riasztó mértékben növekszik az idős, beteg, munkaképtelen hajléktalanok száma Magyarországon

Ma már 10 hajléktalan ember közül 4 elmúlt 60 éves, többségük pedig beteg és munkaképtelen.

Ilyen repjegyárra számítson, aki repülővel érkezne a nyári futball Európa-bajnokságra

A 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság hatására jelentősen megnőtt a Németországba irányuló repülőjegyek iránti kereslet Magyarországról.