Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,98 Ft
Euró
385,19 Ft
Font
451,35 Ft
Bitcoin
70,558 $

Videón Demcsák Zsuzsa szexi tánca a DWS2-ben, de nem kapott túl sok pontot! Jogos?

Demcsák Zsuzsa a saját határait feszegette, mindent megtett, amit csak tudott, ám ez is kevés volt ahhoz, hogy sok pontot kapjon.

...svg content...Fotó: Instagram/Suti András
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Demcsák Zsuzsa az egyik legnagyobb meglepetés a Dancing with the Stars mezőnyében, tippelni sem mertünk volna arra, hogy ott lesz a második évad versenyezői között.

Nagyon meglepett bennünket, ugyanakkor örültünk neki, mert egy olyan karakter, akinek ezt az oldalát még nem láthattuk. Ez számára is egy olyan út, amin még nem járt, de imádja a táncot, és hatalmas kihívásként, ajándékként tekint rá. Soron kívül Újabb megrázó információk láttak napvilágot a halálos verőcei hajóbalesetről

Séfek Séfe: Krausz Gábor szerint a tányér olyan “csodálatos” volt, mint egy hányás

Az első élő adás ideje alatt nagy sikert aratott, egy számára kényelmesebb táncban mutatta meg aktuális tánctudását. Rögtön elsírta magát a produkció végén, hatalmas érzelmek szabadultak fel benne.

Most azonban egy totálisan más világba kellett belépnie, mert a latin távolabb áll elő, kezdve a ruhával. Mindenki tudja, hogy Zsuzsa zárkózottabb karakter, most abszolúte ki kellett lépnie a komfortzónájából.

Lapozó: 1 2