Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,655 $

Továbbra is kérdés, hol köt ki Paul Pogba, két csapat körvonalazódik

Mino Raiola a legnagyobb ügynökök egyike a futballvilágban, aki mindig úgy játssza ki a lapjait, hogy az neki és a játékosának is jó legyen.

Fotó: Twitter/Paul Pogba
Sport

Nagy Noel

Szerkesztő

Raiola az egyike a sztárügynököknek jelenleg, olyan nevek vannak az ügyfelei listáján, mint Erling Haaland vagy Paul Pogba. A következő nyár pedig e tekintetben mozgalmas lesz az ügynöknek, mivel mindkettő játékos klubot válthat.

Haalandért fél Európa sorban áll, kérdés vele kapcsolatban az, hogy ki fogja tudni kifizetni azokat a követeléseket, amelyeket a norvég és Raiola támaszt. Real Madrid, Manchester United, Manchester City és még megannyi név felmerült vele kapcsolatban. Soron kívül Újabb veszély fenyegeti az androidos felhasználókat

Paul Pogba esete még ennél is izgalmasabb, ugyanis neki lejár jövő nyáron a szerződése és meglehetősen eltérő értesülések érkeznek arról, hogy a világbajnok francia vajon hosszabbít-e a Vörös Ördögökkel vagy továbbáll.

A katalán El Nacional napilap tényként kezeli a távozást, már inkább csak az a kérdés, hogy mi lesz a következő klubja. Azt a lap is elismeri, hogy az FC Barcelonának vajmi kevés esélye van leigazolni Pogbát a potenciális fizetése és az aláírási pénz miatt.

A lap szerint ezért két fősre szűkül a mezőny: Raiola beajánlhatja Pogbát a PSG-nek és Florentino Péreznek is, akivel egyébként már évek óta meglehetősen jó viszonyt ápol. A futball üzleti világában azonban nincsenek barátságok, így simán lehet, hogy Párizsban köt ki Pogba.

A Real Madrid tűnik mégis jelenleg a leginkább valószínűnek, ugyanis már számos értesülés szólt arról, hogy Pogba a spanyol bajnokságban szeretne már játszani. Nem érdemes elfelejteni azt sem, hogy ez lehet az utolsó nagy szerződése, ezért okosan kell keverniük a lapokat.

Már 3-0-ra vezetett az Arsenal, amikor jött a gond

Az Arsenal 3-0-ra is vezetett a Tottenham ellen, de messze nem ez lett a végeredmény angol bajnokság hétvégi fordulójában.