Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,30 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
458,44 Ft
Bitcoin
63,868 $

Mancini szerint Donnaruma a világ legjobb kapusa, mégsem alapember a PSG-nél

Az Európa-bajnok olasz edző szerint hamarosan változni fog Donnarumma helyzete, bár hozzátette, ugyanúgy számít rá, mint azelőtt, amikor alapember volt.

Fotó: Unsplash/Moahad Saqib
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az AC Milán a világ talán legjobb kapusát vesztette el, aki ráadásul szemtelenül fiatal. Miután lejárt az olasz szerződése, szabadon igazolhatóvá vált, de igazán csak egy csapatnak volt esélye megszerezni a játékjogát.

Noha a PSG-nél Navas véd, akit korábban az elnök posztja legjobbjának nevezett, úgy döntöttek, hogy leigazolják Donnarummát, aki cserébe igen komoly fizetéssel írhatott alá Párizsban. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Ekkor mindenki készpénznek vette, hogy az újdonsült Eb-győztes azonnal alapember lesz, de valamiért még mindig nem az. Sokak szemét szúrja a helyzet, és a debütálására is csak legutóbb került sor a Bajnokok Ligájában a Manchester City ellen.

Kiválóan védett, ám mégsem valószínű, hogy a következő időszakban alapemberré válik. Sokan keresik erre a választ, miközben Donnarumma tagadta, hogy rosszul érezné magát a helyzet miatt.

Az olasz válogatott edzőjét, Mancinit is megkérdezték a kialakult helyzetről, aki a Sky Sport Italiának elmondta, Donnarumma a világ legjobb kapusa, és bár van egy másik nagyszerű játékosa a PSG-nek ezen a területen, nem hiszi, hogy a honfitársa sokáig fog kispadon ülni.

„Úgy vélem, segíthet a PSG-nek megnyerni a Bajnokok Ligáját.” – idézte Mancini olasz nyilatkozatát az RMC Sport. Az edző hozzátette, nem hiszi, hogy problémát jelentene a válogatott számára, hogy Donnarumma jelenleg nem alapember Párizsban, ugyanúgy számít rá.