Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,87 Ft
Euró
390,94 Ft
Font
458,23 Ft
Bitcoin
63,799 $

Gelencsér Timi csillaga elindult az égbolt felé, igazi profivá válhat

Gelencsér Timi nagyon boldogan mesélt arról, hogyan is élte meg az első éles napját műsorvezetőként a Dancing with the Stars 2-ben.

Fotó: Instagram/Gelencsér Tímea
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Timi komoly lehetőséget kapott a TV2-től, miután őt választották ki a Dancing with the Stars 2 háttérműsorának vezetésére. Rengeteg gyakorlás és próba előzte meg a debütálását ebben a szerepben, és azt kell mondjuk, szinte hibátlan munkát végzett.

Egyáltalán nem érződött rajta az izgalom, ügyesen rögtönzött, és ha ezt tartani tudja, később még nagyobb feladatokat kaphat. A Mokka vendégeként beszélt az élményekről, amiket sosem fog elfeledni, mivel ezzel egy nagy álma valósult meg. Soron kívül Ezek az újítások jöhetnek az iOS 18-cal

Nagyon élveztem, rettenetesen izgultam, nem is aludtam az éjszaka, mert élő műsor volt. Nekem még olyan nem nagyon volt, hogy élőben kellett műsort vezetnem a tévében. Sőt, nem is volt.”

Ahogyan ő fogalmazott „az agyában dobogott a szíve”, amikor rászóltak a fülére, hogy tíz másodperc múlva élő adásban lesz. Az adrenalin jó hatással volt rá, mintha csak mindig is ezt csinálta volna.

Tóth Andi teste lassan élesebb, mint egy kihegyezett bicikliküllő (videóval)

Rengeteg felkészülést igényel a munkája, így szinte most minden erről szól számára, akárcsak tavaly, amikor táncosként volt jelen a műsorban, és végül nagy előnnyel nyert Hegyes Berci oldalán.

Lapozó: 1 2