Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,754 $

Exatlon-Franciska mega-formában van, égetően szexi

Egyre inkább ámulunk, hogy Szabó Franciska miket képes kihozni magából, és ez még mindig nem a maximum.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Franciska
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Szabó Franciska nevét egy ország ismerhette meg az Exatlon Hungary harmadik évadában, és nemcsak a legendás ajtócsapkodás miatt. Többek között mi is nagyon megkedveltük őt, a karakterét, és azt, amit képvisel.

Ha nincs a súlyos sérülése, talán ő nyeri meg az Exatlont, és akkor minden másképpen alakult. Az élet így hozta, egy ideje Amerikában él, és mindent megtesz azért, hogy elismert pankrátor legyen. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Jó esélyei vannak erre, és mint megtudhattuk, már elkezdtek vele foglalkozni, és várhatóan először kisebb eseményeken fog fellépni. Élvezi a kihívást, de azt kizártnak tartja, hogy örökre ott éljen, mindig arra törekszik, hogy új dolgokat tapasztaljon meg.

Berki Mazsi újabb terhesfotója megosztja az emberek véleményét

A formája is sokat változott az Exatlon óta, fantasztikusan néz ki, több kilót adott le, és közben komoly izmokat növesztett. A legújabb róla készült képen is tisztán látni, hogy erőteljesen elkezdett szálkásodni.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.