Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,55 Ft
Euró
387,61 Ft
Font
452,35 Ft
Bitcoin
66,550 $

Ezer sebből vérzik a Barcelona Messi nélkül a BL-ben, Koeman nehéz helyzetben

Ha a játékosokon múlik, akkor Koeman helye biztos marad, mert úgy tűnik, hogy a holland szakember elnyerte a sztárok bizalmát.

...svg content...Fotó: Twitter/FC Barcelona
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Koeman a kezdetek óta nagy nyomás alatt dolgozik, immáron Messi nélkül, amivel lényegesen nehezebbé vált a helyzete. A keret sokat gyengült az argentin világsztár távozásával, de vannak ennél nagyobb problémák is.

A katalánok anyagi helyzete továbbra sem ideális, és nem tudják felvenni a versenyt a többi nagy csapattal az átigazolási piacon, ráadásul a pletykák szerint Depay, az egyik új igazolásuk hamar távozhat, ha Koeman-t eltávolítják a helyéről. Soron kívül Belső vizsgálat indult a rendőrségnél a Magyar Péterről kiszivárgott jelentés miatt

Legutóbb a Bajnokok Ligájában futottak bele egy méretes pofonba. A csoportkör második mérkőzésén is vereséget szenvedtek, ezúttal a Benfica otthonában, ami után ismét felerősödtek azok a pletykák, hogy Koeman távozhat, aki egyelőre nem tudja, hogy mi vár rá.

De Jong volt az egyik legjobb teljesítményt nyújtó játékos szerda este, és úgy véli, nem jelentene megoldást, ha kirúgnák a hollandot. „Nem hiszem, hogy az edzőváltás a megoldás. Nem tudok Koeman-ról beszélni, ez nem az én dolgom.” – idézte a MARCA.

„Tovább kell küzdenünk, együtt kell maradnunk, és túl kell lépnünk ezen a helyzeten. Ebből csak kemény munkával és csapatként, egységes módon tudunk kilábalni.” – folytatta a sztár.

Szerinte a Barca teljesítménye nem volt rossz az első félidőben, de a kihagyott lehetőségek megbosszulták magukat. „Ez most egy nehéz pillanat, nagyon korán szerezték meg az első gólt. Ez mindig megnehezíti a dolgokat.”

„Az első félidőben nem játszottunk rosszul, lehetőségeket alakítottunk ki, de nem szereztünk belőlük gólt. A második gól után pedig túl nyitottá vált a játék, és nem reagáltunk jól.”

Ismét megoperálták Robert Ficót, még mindig nagyon súlyos az állapota

Továbbra is nagyon súlyos Robert Fico állapota, aki időközben újabb operáción esett át az ellene elkövetett merénylet miatt.