Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
64,598 $

Survivor: ennyit fogyott Catherine a hetek alatt

Jól látható, hogy mennyit fogyott a versenyző, aki a legutóbbi kiesője a Survivor-nek, nem bírta tovább a kihívást.

Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Survivor folytatódik, de immáron eggyel kevesebb versenyzővel, hiszen megkezdődtek a párbajok a Holtak Szigetén, ahol Evelin, Catherine, Dani és Alex laktak legutóbb, de valakitől meg kellett válniuk, aki nem folytathatja tovább.

Egy párbajon döntötték el a kérdést, ami a kitartásról szólt, és mivel Catherine fizikailag már egyáltalán nem volt topon az állandó gyomorbántalmai miatt, egyértelműen hátrányból vágott neki a játéknak. Soron kívül Felmérés: ez aggasztja most a legjobban az 50 év feletti korosztályt

A rövidebb lábai sem voltak a segítségére, így ő volt az első, aki kiesett. Az első kiesőnek pedig végleg el kellett hagynia a Holtak Szigetét, nem folytathatja tovább a játékot, de cserébe puha ágyban aludhat, és annyit ehet, amennyit csak akar.

Survivor: kiesett az egyik versenyző, újabb nagy fordulat, ami döbbenetet okozhat a másik szigeten

Catherine büszke lehet, mert noha már az első napokban mélypontra került, és úgy tűnt, feladja a játékot, visszatért a padlóról. Sőt, komoly konfliktusai is voltak Alexxel, akivel biztosan nem lesznek barátok.

Lapozó: 1 2

Nyert a Liverpool a Tottenham ellen, Szoboszlait a hajrára cserélte be Klopp

A Liverpool a vártnál is simábban nyert az Anfield Roadon a Tottenham ellen, ami egyúttal az utolsó nagy rangadója volt Kloppnak hazai pályán.

Életveszélyes állapotba került két gyermek egy ceglédi autóbaleset miatt

Többeket mentőhelikopterrel vittek kórházba a Cegléden történt súlyos baleset miatt, két gyerek életéért küzdenek az orvosok.

A Mourinho-korszakot idézte a Chelsea, 5-0-ra nyertek

Nagyon súlyos vereséget mért a Chelsea a West Ham Unitedre, akik valószínűleg hamarosan edzőt fognak váltani.