Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Csak ámulunk Majoros Hajni esküvői fotóján

Igazi álomszerű ruhát viselhetett Majka párja, aki rendkívül boldog a rapper mellett, és a hosszú évek alatt elválaszthatatlanokká váltak.

...svg content...Fotó: Instagram/Majoros Hajnalka
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Voltak anno, akik csak legyintettek, amikor kiderült, hogy Majka és Hajni egy párt alkotnak. A rosszakarók maximum pár hónapot jósoltak nekik, de nagyobbat nem is tévedhettek volna, mert 10 év elteltével is szerelmesek egymásba.

Sőt, azóta családot is alapítottak, rendkívül boldogok, és az a tervük, hogy közösen öregszenek meg. Minden esélyük megvan erre, mert csak rájuk kell nézni, és látja az ember, hogy ennyi idő eltelte után is rajongásig imádják egymást. Soron kívül A Budapesten fogva tartott olasz antifasiszta nő szerint igazságtalanság áldozatává vált

Az esküvőjükre ezen a nyáron került sor, ami az év egyik legnagyobb eseménye volt. Az elmúlt hetekben és hónapokban nem egy sztár házasodott meg, és Majkáék is úgy döntöttek, hogy 2021 lesz a dátum.

Óriási számokat produkál az Instán Tóth Andi

„Mert a nők várják azt a pillanatot, amikor a legszebbnek érezhetik magukat. Ilyen, amikor először gömbölyödik a hasuk és árad belőlük a természetes anyai szépség.” – írta a posztjában Hajni az érzelmes sorok között.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.