Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,50 Ft
Euró
385,00 Ft
Font
450,79 Ft
Bitcoin
70,097 $

Survivor: Dani szerint Kabát Peti egy kígyó, és a szemébe hazudott.

Finoman szólva sem várták kitörő örömmel Alexet a Holtak Szigetén, ami rögtön feltűnt a színésznőnek, és közölték vele, hogy ez a hely nem éppen paradicsomi. Evelin és Catherine korábban sem ápolt vele jó kapcsolatot, így nem meglepő, hogy még csak át sem ölelték, bár Dani sem nyitott felé.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Alex elmondta, hogyan szavazták ki a törzsből, ami meglephette a társait, mert arra senki sem számított, hogy Zsófi pont Rózsának adja át a védettségi amulettjét, akit a leginkább nem kedvel. Evelin szerint visszacsapott a karma a celebeknél, miután kitették Danit, majd váratlanul elvesztették Alexet.

Győzike lánya elismerte, van benne egyfajta káröröm, hogy Alex került a Holtak Szigetére. „Karma.” – fogalmazott Evelin. Dani megkérdezte Alexet, hogy miért öt szavazták ki a korábbi törzsi gyűlésen, ami kissé váratlanul érte. Soron kívül Érdemes figyelni, több banknál is jelentősen megemelkedtek az éves díjak

Alex elárulta, Kabát Peti annyira nem érezte magát biztonságban, hogy szüksége volt a szavazatokra. „Peti magát akarta igazából védeni.” – mondta Alex. „Tudtam.” – reagált Dani. „Tudtam, hogy egy kígyó az az ember.”

A Holdnál is kerekebb Exatlon-Zsófi fenékformája

A színésznő hozzátette, megbíztak volna Daniban, ha nem taktikázza túl a dolgot, mivel a törzsi tanács előtt győzködni próbálta Petit, hogy Zsófit rakják ki. Ez nagyon furcsán jött le az ex-futballistának, és úgy döntött, inkább Danira szavaznak, aki ellen Máté felhasználta a dupla szavazati jogát, teljesítve a csapattársai kérését.

Lapozó: 1 2