A Holdnál is kerekebb Exatlon-Zsófi fenékformája

Fotó: Instagram/Farkas Zsófia
not image

Takács Petra

2021. szeptember 28. - 00:19

Nem lehet azt mondani, hogy Zsófi ne lenne formában, lenyűgöző formával kápráztatja el a követőket, akik mindezt sok like-kal jutalmazzák.

Noha Zsófi sok kritikát kapott a szereplése miatt az Exatlon Hungary harmadik évada alatt, vitathatatlan, hogy soha nem akarta feladni, és mindig arra koncentrált, hogy jobbá, erősebbé, és gyorsabbá váljon.

Ez az alapvető tulajdonságai közé tartozik, és mindezt igyekszik átadni azoknak, akik közösen dolgoznak vele. Nagyon pozitív személyiség, talán a legpozitívabb karakter volt az Exatlon ideje alatt, még abban a rövid időben is.

Soha nem hagyta, hogy a kritikák, a kudarcok padlóra küldjék, ez pedig dicséretes. Az egyik legjobb emberi tulajdonság, ami létezhet bennünk, és ez adja meg az alapját annak, hogy a negatív dolgokból is pozitívat varázsoljunk.

Gáspár Evelin tutira megy: divatos szett, menő Mercedes

Kedveljük a tréner karakterét, és azt, amit képvisel, nem beszélve arról, hogy imádja az állatokat, és sokat tesz azért, hogy jobb helyre kerüljenek. Ennek is nagy teret ad az életében, folyamatosan keresi annak a lehetőségét, hogy segítsen.

A cikk nem ért véget, folytatásához lapozz a következő oldalra.