Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,54 Ft
Euró
389,47 Ft
Font
455,41 Ft
Bitcoin
57,371 $

Nem rajong a Liverpool fiatal tehetsége a FIFA 22-es arcáért

Harvey Elliott éppen súlyos bokasérüléséből lábadozik, az EA Sports által fejlesztett FIFA 22 azonban nem segített sokat a felépülés lelki oldalában.

Fotó: Twitter/Harvey Elliott
Style

Nagy Noel

Szerkesztő

A FIFA 22 kapcsán évről évre felmerülnek focistai panaszok, sokszor egyes statisztikákkal elégedetlenek a játékosok, jellemzően az EA által kijelölt gyorsaságukkal.

Előfordul azonban, hogy nem sikerül éppen szerencsésen összerakni egy-egy játékos grafikáját és kifejezetten rosszul rajzolják meg az arcát.

Harvey Elliott úgy érzi, ő is ezt a sérelmet szenvedte el a játékfejlesztők részéről, ugyanis nemes egyszerűséggel „sz**nak” nevezte a FIFA szerinti arcát.

Elliott egyébként 73-as összértékelést kapott a FIFA 22 fejlesztőitől, azonban a Manager módban kifejezetten jó vétel lehet, ugyanis 87-es potenciállal rendelkezik.

A mindössze 18 éves, jobbszélen és a középpályán bevethető angol még a Leeds United ellen szenvedett horrorsérülést Pascal Struijk belépését követően.

Egyelőre nem tudni pontosan, Elliott mennyit hagyhat ki, de a legtöbb szakértő várakozása szerint hosszú hónapokat tölthet az oldalvonalon.

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.