Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,36 Ft
Euró
391,13 Ft
Font
458,33 Ft
Bitcoin
63,722 $

Ancelotti hozott egy rossz döntést, megszakadt a Real győzelmi sorozata

A Villarreal elleni döntetlen, azon túl, hogy kétségeket is hagyott, megmutatta az olasz edzőnek, hogy a jelenlegi felállással nem tud olyan sokat játszani.

Fotó: Twitter/Carlo Ancelotti
Sport

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Real Madrid megszakította ötmeccses győzelmi sorozatát minden bajnokságban, és először maradt gól nélkül a második fordulóban Carlo Ancelottival, aki az Atletico Madrid Deportivo Alaves elleni hazai veresége után elszalasztotta a lehetőséget, hogy nagyobb különbséget érjen el a LaLiga tabellájának élén. A Sevilla pontszámban beérheti őket, ha pótolja az FC Barcelona elleni felfüggesztett mérkőzést.

A Villarreal elleni döntetlen, túl azon, hogy kétségeket hagyott maga után, megmutatta az olasz edzőnek, hogy a sérültek miatt nem játszhat annyit a felállással, és hogy azokra a módszerekre kell átállnia, amelyek a szezon elején eredményeket hoznak neki. A legutóbbi kísérlete, Marco Asensio pozícióváltásával ellentétben, átütő sikertelenségbe fulladt, és már az első félidőben a meccsbe kerülhetett volna. Soron kívül 15 éve mutatták be a Samsung első androidos telefonját

Federico Valverde jobbhátvédként szerepelt Carlo Ancelotti 4-3-3-as felállásában, és nem a legjobb teljesítményt nyújtotta; az első félidő volt a Villarreal elleni mérkőzés leggyengébb pontja. Az uruguayi teljesen szétesett a mérkőzésen, és sokat szenvedett Arnaut Danjuma ellen, aki sok borsot tört az orra alá az egyéni párharcokban.

A magassága sokat segített játékán, ő egy olyan játékos, aki jobban dolgozik előre, mint hátrafelé, így a második félidőben jobban játszott, mert sokkal agresszívebb volt labda nélkül. Federico Valverde nagyszerű játékos, aki megmutatta, hogy megvannak a képességei ahhoz, hogy több poszton is játszhasson, de szüksége van egy adott kontextusra, hogy jól érezze magát, és olyan szerepkörre, amely kiemeli a támadóbb és agresszívebb változatát, így a hátvéd nem a legideálisabb pozíciója.

Az uruguayi a Villarreal elleni mérkőzésen nem hozta az elvárt szintet, Carlo Ancelotti új kísérlete pedig kudarcba fulladt, így Dani Carvajal sérülésével újabb megoldásokat kell keresnie arra, hogy ezen a poszton játszhasson írja a fichajes.net.

Négy rendőrrel végeztek egy lövöldözésben az Egyesült Államokban

Megrázó eset történt az észak-karolinai Charlotte-bana, ahol négy rendőr vesztette életét egy lövöldözésben.