Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,48 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,89 Ft
Bitcoin
59,583 $

Dancing with the Stars 2: Tóth Andi pokolian jó volt, eszünk megáll, mekkorát táncolt (videóval)

Csak keressük a szavakat, Tóth Andiék hozták a tőlük elvárt szintet, és olyasvalamit tettek le az asztalra, ami minden kétséget kizáróan a legjobb teljesítmény volt az este folyamán.

Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Dancing with the Stars első évada nagyon magasra tette a lécet, így adott volt a kihívás a TV2 előtt, hogy felülmúlják azt. Nem volt könnyű dolguk, ám már az új mezőnnyel sikerült ezt elérniük, nagyobbnál nagyobb neveket győztek meg.

Tóth Andi már az első szezon alatt jelezte a stábnak, hogy ott akar lenni a folytatásban, mert imádja ezt a műsort. Óriási húzás volt a készítőktől Andi leigazolása, egyrészt az egyik legnépszerűbb sztár Magyarországon, másrészt olyan tehetséggel bír, mint talán senki más. Soron kívül Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Nem lehet neki olyan feladatokat adni, amiket ne parádésan oldana meg. Noha a tánc számára is új, ennek is úgy vágott neki, hogy 110%-ot fog nyújtani, akárcsak a Sztárban Sztár ideje alatt, amit sokak szerint neki kellett volna megnyernie.

Ördög Nóra szenzációs ruhája a Dancing with the Stars 2-ben

Már a bejelentés napján sokan mondták azt, hogy Andiék biztos résztvevők lehetnek a DWS2 döntőjében. Andreai Mangra, a legutóbbi döntős lett a táncpartnere, akivel tökéletes duót alkotnak, az első pillanattól kezdve.

Szombat este eljött a nap, amikor megmutathatták, hogy mit tanultak az elmúlt több mint két hónapban. Egészen elképesztő volt, Andi úgy táncolt, mintha évek óta közösen táncolnának, a szavak is elfogytak a produkció láttán.

Lapozó: 1 2

Tarlós István szerint Vitézy Dávid „a mai napig sértődött ember”

Mindemellett „végtelenül tisztességtelennek” tartja a főpolgármester-jelölt kommunikációját.

Fontos bejelentést tett Orbán Viktor a magyar üzemanyagárakról

Orbán Viktor magyar miniszterelnök a Kossuth Rádió péntek reggeli interjújában tett fontos bejelentést az üzemanyagárakról.