Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
354,26 Ft
Euró
384,45 Ft
Font
451,28 Ft
Bitcoin
68,917 $

Hiába mondott korábban igent, Laporta mégsem szeretné Xavit a Barca edzőjeként látni

Bár tegnap még arról szóltak a hírek, hogy Laporta zöld utat adott arra, hogy Xavi legyen a Barcelona új edzője, mégis úgy tűnik, ő az egyetlen, aki ezt nem szeretné.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Kay Nietfeld
Sport

Kornis Vivien

Szerkesztő

Ronald Koeman órái meg vannak számlálva a Camp Nou kispadján, és az egyetlen oka annak, hogy a katalán klub még nem búcsúzott el a holland edzőtől, az az, hogy a Barcelona vezetősége képtelen megegyezni abban, ki legyen a csapat következő vezetője.

A Barca számára rengeteg nagy név szóba jöhet, többek között hírbe hozták a klubot Erik Ten Haggal, Albert Capellasszal, Luis Enrique Martínezzel és Joachim Löw-vel is, de minden jel arra mutat, hogy az ikonikus katalán klub következő edzője vagy Xavi Hernandez vagy Roberto Martínez lesz.  Soron kívül Orbán Viktor besétált egy hódmezővásárhelyi sörözőbe

Megnehezítheti a dolgot, hogy Xavi szerződése alapján 2023-ig az Al Saadnal marad, míg Martínez addig nem tud távozni Belgiumból, amíg a válogatott pályára nem lép a Nemzetek Ligája négyes döntőjében, melynek elődöntőjében Franciaországgal mérkőzik meg a csapat.

A Fichajes beszámolója szerint annak ellenére, hogy Martínez kiváló edző és szakember, mindenki Xavit választaná Koeman utódjaként a Camp Nou kispadjára. A vezetőség túlnyomórészt egyetért abban, az egykori Barcelona-játékos segíthetne visszatérni a labdarúgóklub gyökereihez.

A lap szerint Laporta elsősorban a Victor Fonttal való személyes kapcsolata és politikai kampányában való részvétele, valamint a klub alacsonyabb kategóriájú csapatai vezetésének lehetőségére adott elutasító válasza miatt nem kívánja Xavit felkérni az edzőségre.

Orbán Viktor Karácsony Gergelynek üzent: „Bukorvári van, új főpolgármester lesz”

Orbán Viktor miniszterelnök sem tartja jó vezetőnek Karácsony Gergelyt, aki Szentkirályi Alexandra szerint csak egy báb, valójában Gyurcsány Ferenc irányít Budapesten.

Magyar Péter reagált Orbán Viktor Varga Juditról tett nyilatkozatára

Magyar Péter ismét Varga Juditról nyilatkozott, két témában is megemlítette a volt feleségét, aki ugyan már nem politikus, kapcsolatba maradt a kormánnyal.