Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,28 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,804 $

Ma este indul a Dancing with the Stars 2: Tóth Andi azonnal tarolni fog?

Tóth Andi a Dancing with the Stars második évada előtt nyilatkozott, beszélt arról, hogy ki akar törni a botrányhős szerepből.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Andi
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ma este veszi kezdetét a Dancing with the Stars második évada, és noha a versenyzők hónapok óta napi szinten több órát gyakoroltak, azonnal búcsúzni fog valaki. Elsőnek kiesni a legrosszabb, szóval nem lesz könnyű annak a duónak, akik ilyen hamar távoznak, és egyelőre megtippelni is nehéz, kik lesznek azok, mert szoros a mezőny.

Arra azonban talán mérget vehetünk, hogy Tóth Andi és Andrei Mangra nagyon messzire fognak jutni, már most hatalmas népszerűségnek örvendenek. Az őrületesen tehetséges fiatal énekesnő alig várta, hogy felkérjék a második szezonra, mert imádta az első szériát. Soron kívül Magyar Péter kiadta a listát, kik nem lehetnek párttagok a Tisza Pártnál

„A TV2-nél eddig minden műsorom, a Nagy Duett is, a Sztárban Sztár is, de most a Mintaapák is, amiben tényleg ott vagyunk reggeltől estig, és azt érzem, csinálom, van értelme, és a végén egy tök jó produkció van a kezemben.”

Ilyen Tóth Gabi arca, amikor a kislánya kimondja neki, hogy „anya”

Emiatt is vonzotta a DWS2, mert tudta, hogy reggeltől estig dolgozni fog, egy jó csapatban, új emberekkel működhet együtt. Nem a győzelem hajtja előre, elmondása szerint egy olyan érzés is van benne, hogy szimplán szeretné magát jól érezni, illetve Andrei személyében egy új barátot találjon.

Lapozó: 1 2

Zelenszkij közölte Trumppal, Putyin nem nyerhet

Donald Trump és Volodimir Zelenszkij személyesen találkoztak New Yorkban, melynek ideje alatt az USA volt elnöke meghallgatta az ukrán vezetőt a háborúról.

Váratlan döntetlen született az Újpest-Eto meccsen

Az Újpest nem tudta otthon tartani a 3 pontot a Győri ETO ellen az NB1 8. fordulójában, ami egyértelműen csalódás az újpestiek számára.