Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,275 $

Ököllel ütötte a nővért a férfi, mert engedély nélkül adott vakcinát a feleségének

Súlyos erőszakos cselekménybe csapott át egy kanadai férfi oltásellenessége, amely miatt egy ápolónő komoly sérüléseket szenvedett.

A 89 éves kanadai Gisele Levesquee (b) elsõként kapja meg a Pfizer és a BioNTech által kifejlesztett vakcinát a kanadai Québecben 2020. december 14-én. Kanadában ezen a napon kezdetét vette a koronavírus elleni oltási kampány. MTI/EPA/Québeci tartományi kormány sajtóhivatala
Külföld

Nagy Noel

Szerkesztő

A CTV Montreal beszámolója szerint az erőszakos eset a francia-kanadai Québéc tartománybeli Sherbrooke város egyik gyógyszertárában történt, ahol a férfit az sem zavarta, hogy egy nőre támadt erőszakosan.

A férfi agresszióját kiváltó cselekedet pedig mindössze az volt, hogy az ápolónő az ő engedélye nélkül oltotta be a feleségét koronavírus elleni vakcinával. A rendőrök szerint a férfi állítólag hétfő délelőtt rontott még be a nő irodájába és agresszíven prezentálta a „vádat”. Soron kívül Nem Udvaros Dorottya az egyetlen, aki távozik a Nemzeti Színházból

A szavakat tettek követtek, ugyanis a férfi azonnal nekiesett az ápolónőnek, ököllel kezdte ütlegelni az arcát, aki ennek következtében súlyos fejsérüléseket szenvedett és még kórházba is kellett emiatt szállítani.

A sherbrooke-i rendőrség teljes erőkkel elkezdte keresni a férfit, aki 30-45 év közötti, franciául beszélő, sötét hajú férfi volt. A helyi nővérek nem meglepő módon nagyon felháborodtak, ettől pedig ismét fellángolhat az oltásellenességgel kapcsolatos vita.

Cristiano Ronaldo megszerezte pályafutása 66. mesterhármasát

Cristiano Ronaldo közel 40 évesen gyűjtötte be pályafutása 66. mesterhármasát, és már 52 gólnál jár a szezonban 52 mérkőzést követően.

A Manchester United edzője lehet Tuchel utódja a Bayern Münchennél

Még akár az is megtörténhet, hogy a Manchester Unitednál küszködő edző veszi át a bajor klub irányítását.

Messi a gólja mellett öt gólpasszt osztott ki, Suarez mesterhármast szerzett

Történelmi ütést mért a NY Red Bullsra az Inter Miami szombaton az MLS aktuális fordulójában, így a csapat tagjai a lehető legjobb hangulatban látogathatnak ki az F1-es Miami Nagydíjra.