Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,52 Ft
Euró
389,10 Ft
Font
454,62 Ft
Bitcoin
59,341 $

Manchester United: Olaszországból érkezhet a pótlás Pogba helyére

A francia középpályás szerződése lejár a szezon végén, az új megállapoda még nincs kész a Manchester Uniteddel, és a hírek szerint az angolok már ki is nézték az utódját.

Fotó: MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A Barcelona érdeklődik Paul Pogba iránt, akinek a következő nyáron lejár a szerződése a Manchester Uniteddel, utána pedig szabadon igazolható lesz. 

A katalán menedzsment nagyra értékeli a 2018-as világbajnok játékát, aki jövőre szabadon igazolhatóként köthet ki Barcelonában. Joan Laporta esetében a cél továbbra is világos: minden lehetséges megoldást be fog vetni, hogy magukhoz csábítsák Pogbát – írja a transfermarketweb.com. Soron kívül Némi csapadékra van kilátás pénteken, de akár 27 fok is lehet napközben

Ugyanakkor a Barcelona nem az egyetlen érdeklődő: több európai topklub is szívesen a soraiban tudná a játékost. 

A Mundo Deportivo információi szerint a 28 éves Pogba tárgyalásokat folytat a Uniteddel az új szerződésről, de Mino Raiola ügynök nem tagadta, hogy a szezon végén előfordulhat, hogy távozik az Old Traffordról, ugyanis a Barcelona mellett a Juventus, a Paris Saint-Germain és a Real Madrid is érdeklődik iránta.

A francia játékost pedig az AC Milan elefántcsontparti játékosa, Franck Kessie helyettesítheti, azonban a 24 éves fiatalt nem lesz könnyű Angliába csábítani, hiszen neki is számtalan kérője akad. A United mellett célba vette a Real Madrid, a Juventus és a PSG is, az pedig szinte 100 százalék, hogy az Kessie nem marad Milánóban. 

Agyonverte feleségét a volt kazahsztáni gazdasági miniszter, a gyilkosságról felvétel is készült

A férfi az egyik rokonának a tulajdonában lévő étterembe vitte feleségét, ahol a hajánál fogva rángatta, brutális módon ütlegelte és rugdosta, melynek következtében a nő a helyszínen életét vesztette.